aguntozwart (1)

Vragen over de app

Bij Agunto vinden we het belangrijk dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun smarthome producten. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen over onze app. Benieuwd hoe je jouw producten eenvoudig kunt bedienen met onze app? Check dan snel hieronder! Mocht je vraag er niet tussen staan, schroom dan niet om ons een berichtje te sturen. We staan altijd klaar om je te helpen en houden van een gezellige chat!

De Agunto-app is jouw persoonlijke slimme assistent voor jouw smarthome-producten. Met deze app kun je al je slimme apparaten en diensten vanuit één centraal punt bedienen en beheren. De app is ontworpen om het bedienen van je smarthome-producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Het biedt een intuïtieve interface en handige functies om je te helpen je huis op een slimme manier te beheren.

De app werkt alleen met producten van Agunto

Jazeker, de Agunto-app is helemaal gratis te downloaden! Onze missie is om slimme technologie toegankelijk te maken voor iedereen en daarom berekenen we geen kosten voor het gebruik van onze app. Zo kun jij optimaal genieten van jouw slimme smarthome-producten en tegelijkertijd geld besparen. Download de app vandaag nog en ontdek de vele voordelen van een slimmer huis!

De app is te downloaden in de App store en in de Google Play store.

De Agunto-app is beschikbaar voor zowel iOS als Android apparaten en kan worden gedownload via de App Store en Google Play Store. Hierdoor kun je de app installeren op vrijwel elk smartphone of tablet dat draait op de nieuwste besturingssystemen. Zo heb je altijd en overal toegang tot je smarthome-producten en kun je ze eenvoudig bedienen via de Agunto-app. Je kunt de app op meerdere apparaten downloaden.

 

Als je de Agunto app op meerdere apparaten gebruikt, log dan in met hetzelfde account als op het andere apparaat. Op deze manier is het mogelijk de Agunto producten te bedienen vanaf meerdere apparaten.

Volg de onderstaande stappen:

 1. Tik op ‘Nieuw account’. Lees het privacybeleid en tik op Akkoord om naar het registratiescherm te gaan.
 2. Gebruik het land die de app automatisch herkent en weergeeft of selecteer handmatig een land of regio. Na registratie kan het land of de regio niet meer worden gewijzigd.
 3. Voer een e-mailadres in en tik op Verificatiecode ophalen.
 4. Voer de ontvangen verificatiecode in.
 5. Op het scherm met wachtwoordinstellingen stel je een wachtwoord in zoals wordt gevraagd en tik je op Gereed. (De wachtwoordvereisten zijn: 6-20 tekens en het wachtwoord moet zowel letters als cijfers bevatten).

De apparatenlijst in onze app ondersteunt tot 200 apparaten, je kunt tot 20 families aanmaken, dus bij elkaar opgeteld zijn dat 4000 apparaten. Belangrijk: Een normale standaard thuisrouter kan slechts maximaal 10 apparaten ondersteunen

Absoluut, met de Agunto-app heb je overal ter wereld toegang tot jouw smarthome-producten. Of je nu op kantoor bent, op vakantie of gewoon onderweg, je kunt je smarthome-producten bedienen en beheren via de app. Zo kun je bijvoorbeeld de verlichting aanzetten of de thermostaat instellen voordat je thuiskomt, of de beveiligingscamera’s controleren als je op reis bent. Met de Agunto-app heb je altijd de controle over je huis, waar je ook bent!

Als de Agunto-app niet goed lijkt te werken, zijn er een aantal stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen. Ten eerste raden we aan om te controleren of je de laatste versie van de app hebt geïnstalleerd. Als dit niet het geval is, kun je de app updaten via de App Store of Google Play Store.

Als de app nog steeds niet goed werkt, kun je proberen om de app te sluiten en opnieuw te openen. Soms kan het helpen om je smartphone of tablet opnieuw op te starten. Als het probleem blijft bestaan, kun je contact opnemen met onze klantenservice via e-mail of WhatsApp. Onze specialisten helpen je graag verder en zorgen ervoor dat de Agunto-app weer perfect werkt!

 1. Voltooi de configuratie van het apparaat in de Agunto App

Voltooi de configuratie van het apparaat volgens de aanwijzingen in de App en de handleiding van het apparaat.

Tip: verander in de App de naam van het apparaat in een gemakkelijk herkenbare naam, Google neemt namelijk de naam van het apparaat uit de Agunto App over.

 

 1. Configureer Agunto apparaten in de Google Home App

 

 1. Open de Google Home App en klik linksboven op het +icoon 
 2. Klik op Apparaat instellen
 3. Kies voor Werkt met Google
 4. Zoek Agunto in de lijst
 5. Klik op Link

 

Als je akkoord gaat met de voorwaarden druk je op de knop Akkoord en koppelen

 

Gefelliciteerd! Je Agunto account is nu succesvol gekoppeld met Google Assistent.

 

Bestellen

Betalen

Bezorgen

Agunto App​

De waardering van agunto.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.