aguntozwart (1)

Vragen over betalen

Bij Agunto vinden we het belangrijk om het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen met betrekking tot betalingen. Wil je weten op welke manieren je bij ons kunt betalen? Kijk dan hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mail of WhatsApp-berichtje, we staan altijd voor je klaar om te helpen!

Bij Agunto begrijpen we dat het kiezen van de juiste betaalmethode een belangrijk onderdeel is van het bestelproces. Daarom bieden we een breed scala aan betaalmogelijkheden om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kun je bij ons onder andere betalen met iDeal, PayPal, creditcard, Bancontact of Mister Cash, en Sofort.

Bij Agunto streven we ernaar om ons aanbod zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om achteraf te betalen, maar we werken hard aan een oplossing.

Bij Agunto bieden we de mogelijkheid om op factuur te betalen, dit kan handig zijn voor bedrijven die liever achteraf betalen. Als je op factuur wilt betalen, stuur dan een e-mail naar info@homevitaal.nl met je bestelling. Wij maken dan handmatig een order voor je aan en sturen je een offerte via de e-mail.

Let op: deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor bedrijven en niet voor particulieren. Bij Agunto vinden we het belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk betaalmogelijkheden aan te bieden, zodat iedereen op een manier kan betalen die het beste bij hen past.

Bestellen

Garantie & Retourneren​

Bezorgen

Agunto App​

De waardering van agunto.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.