Wat is het oplaadschema voor de luchtkwaliteitsmeter? 

De Agunto luchtkwaliteitsmeter is uitgerust met een 3200mAh accu, waardoor je het apparaat draadloos kunt gebruiken.

Hier zijn enkele belangrijke punten over het opladen en het gebruik van de accu:

  1. Constante stroomvoorziening: Het is aan te raden om de luchtkwaliteitsmeter constant aangesloten te houden op een stroombron. Dit zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurige metingen kunt doen zonder onderbrekingen door een lege accu.
  2. Batterijcapaciteit: De 3200mAh accu geeft je een idee van hoe lang de luchtkwaliteitsmeter kan werken zonder opladen. Deze capaciteit betekent dat het apparaat redelijk lang mee kan gaan, maar met intensieve metingen kan de batterij sneller leeg raken.
  3. Oplaadtijd: Wanneer de batterij bijna leeg is, zie je een laag batterijpercentage icoon. Het apparaat moet dan worden opgeladen met de meegeleverde of een compatibele micro USB-kabel. Gebruik een USB DC lader die 5V gelijkstroom levert bij minimaal 1000mA. Vermijd het opladen via een USB-poort van een computer, omdat deze vaak maar 500mA levert, wat de oplaadtijd aanzienlijk verlengt. Volledig opladen duurt minimaal 2-3 uur.

Door de luchtkwaliteitsmeter constant aan de stroom te houden, zorg je ervoor dat de metingen altijd accuraat zijn en voorkom je dat de batterij onverwacht leeg raakt tijdens gebruik.

De waardering van agunto.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 510 reviews.