Vragen over bestellen

Bij Agunto begrijpen we dat het bestelproces soms vragen kan oproepen. Daarom hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen van onze klanten over het bestellen van onze slimme en betaalbare smarthome-producten. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mail of WhatsApp-berichtje, we staan altijd voor je klaar om te helpen!

Bij Agunto begrijpen we dat het bestellen van smarthome-producten soms lastig kan zijn, maar ons bestelproces is gelukkig heel eenvoudig! Op de productpagina van het product dat je wilt bestellen, maak je een keuze uit de verschillende opties. Voeg vervolgens het product toe aan je winkelwagen en vul alle benodigde gegevens in. Kies een betaalmethode en bevestig en betaal je bestelling. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging per e-mail. Zodra we je bestelling hebben verzonden, ontvang je een e-mail met een Track and Trace link, zodat je altijd weet waar je bestelling is. Zo simpel is het! En natuurlijk staan we altijd klaar om je te helpen als je vragen hebt over het bestelproces. Bij Agunto vinden we het belangrijk dat onze klanten op een gemakkelijke en toegankelijke manier onze slimme en betaalbare smarthome-producten kunnen bestellen.

Jazeker! Bij Agunto hanteren we op al onze producten een BTW-tarief van 21%. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Nee 🙂 Bij Agunto willen we ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarom sturen we de factuur van je bestelling per e-mail naar je toe in plaats van op papier. Op deze manier willen we het milieu zo min mogelijk belasten. Bovendien zorgen we er zo voor dat de ontvanger van je bestelling geen papieren factuur ontvangt als het een cadeau is. Bij Agunto vinden we het belangrijk om slimme en betaalbare smarthome-producten aan te bieden die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de wereld om ons heen.

Betalen

Garantie & Retourneren​

Bezorgen

Agunto App​

De waardering van agunto.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 507 reviews.