Vragen over retourneren

Bij Agunto vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun bestelling. Ben je toch niet helemaal tevreden en wil je een product retourneren? Geen probleem! Hieronder hebben we de meest gestelde vragen over retourneren voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mail of WhatsApp-berichtje, we staan altijd voor je klaar om te helpen!

Bij de aankoop van producten online heb je standaard een bedenktijd van 14 dagen nadat je de producten hebt ontvangen, waarin je het recht hebt om van de aankoop af te zien. Wanneer je aangeeft dat je de aankoop wilt annuleren, heb je nog eens 14 dagen om het product terug te sturen. Dit wordt het intrekkingsrecht genoemd. Als de producten tijdens de bedenktijd niet goed zijn behandeld en als gevolg daarvan beschadigd zijn, kan er een waardevermindering ontstaan die aan jou kan worden doorberekend (tot wel 100% van de aankoopprijs). Retourneren is in beide gevallen kosteloos.

Oei, dat is vervelend om te horen! We hebben ons uiterste best gedaan om je te voorzien van een slim product dat aan jouw wensen voldoet. Mocht je om wat voor reden dan ook je bestelling willen annuleren, dan is dat natuurlijk mogelijk zonder opgaaf van reden, zolang dit maar binnen 14 dagen na ontvangst gebeurt. Hierna heb je nog eens 14 dagen de tijd om de zending naar ons terug te sturen. We verzoeken je vriendelijk om het retourneren zo snel mogelijk te regelen.

Als je wel tevreden bent met het slimme product maar het is beschadigd of onvolledig aangekomen, dan gaan we uiteraard op zoek naar een passende oplossing. Het is immers niet de bedoeling dat jij met een kapot of incompleet product achterblijft! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder.

Wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht en de aankoop retourneert, hoef je je geen zorgen te maken over het terugkrijgen van je geld. Wij zorgen ervoor dat het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele transactiekosten en/of verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk op je rekening wordt teruggestort. Je kunt ervan uitgaan dat je het bedrag binnen 5 dagen na herroeping ontvangt.

Om ervoor te zorgen dat het geld op de juiste manier teruggestort wordt, gebruiken we hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht. Het kan wel zo zijn dat we wachten met terugbetaling totdat wij de goederen retour hebben ontvangen. We hopen uiteraard dat je tevreden bent met je aankoop, maar mocht je toch gebruik willen maken van het herroepingsrecht dan regelen we de terugbetaling graag zo snel en soepel mogelijk voor je.

Stuur een e-mail met jouw bestelnummer en de retourreden naar orders@homevitaal.nl

Als klant in Nederland of België hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van het retourneren van je producten. Bij ons is het retourneren namelijk geheel gratis. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen en daar hoort ook een soepele retourprocedure bij. Of het nu gaat om een verkeerd product of een product dat niet aan de verwachtingen voldoet, je kunt het altijd kosteloos retourneren. Zo kun je zonder zorgen bij ons winkelen!

Bestellen

Betalen

Bezorgen

Agunto App​

De waardering van agunto.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 507 reviews.