Hoe deel ik toegang tot de luchtkwaliteitsmeter met anderen?

Het delen van een apparaat zoals de luchtkwaliteitsmeter van Agunto is heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om toegang te delen:

1. Open de Agunto App: Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je Agunto-account.
  2. Ga naar het Apparaat: Tik op de luchtkwaliteitsmeter die je wilt delen.
  3. Selecteer het Potloodje: Tik op het potloodje rechtsboven in het scherm om de instellingen te openen.
  4. Kies ‘Deel Apparaat’: Tik op ‘Deel apparaat’.
  5. Voeg Gebruikers Toe:
    • Via Agunto Account: Voer het e-mailadres of telefoonnummer in van de persoon met wie je het apparaat wilt delen. Zorg ervoor dat deze persoon een bestaand Agunto-account heeft.
    • Via Link: Onderaan het scherm kun je een link delen via e-mail, WhatsApp of SMS. De ontvanger moet de Agunto-app installeren en een account aanmaken om de gedeelde link te gebruiken.
  6. Bevestig Delen: Tik op ‘Klaar’ om het delen te voltooien.

Een andere manier om je apparaten te delen is door in te loggen met hetzelfde Agunto-account op meerdere apparaten. Hierdoor kun je de luchtkwaliteitsmeter en andere Agunto-producten bedienen vanaf verschillende apparaten.

Met deze eenvoudige stappen zorg je ervoor dat iedereen in huis op de hoogte is van de luchtkwaliteit, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.