Hoe installeer ik de luchtkwaliteitsmeter?

Het installeren van je Agunto AGU-AQ1 slimme luchtkwaliteitsmeter is eenvoudig en snel. Volg deze stappen:

1. Sluit het apparaat aan op stroom:
    Zorg ervoor dat de luchtkwaliteitsmeter goed is aangesloten op een stopcontact.
  2. Zet Bluetooth aan op je smartphone:
    Dit is nodig om de meter te koppelen met de Agunto app.
  3. Open de Agunto app op je smartphone:
    Tik op ‘Apparaat toevoegen’ of op het plusje rechtsboven en selecteer ‘Meetapparatuur’, kies vervolgens ‘AGU-AQ1’.
  4. Zet de meter aan:
    Houd de power-knop ingedrukt om het apparaat aan te zetten.
  5. Ga naar koppelmodus:
    Druk de mode-knop 2 seconden in om naar de koppelmodus te gaan. Je ziet het Wi-Fi-icoontje op het apparaat snel knipperen. Tik op ‘bevestigen’ en tik op volgende.

Zodra de koppeling is voltooid, kun je de luchtkwaliteitsmeter gebruiken om de luchtkwaliteit in je huis te monitoren. Voor meer details en stapsgewijze instructies, raadpleeg de handleiding die bij het product is meegeleverd.