Is het mogelijk om metingen op verschillende apparaten te bekijken?

Ja, dit is mogelijk! Je kunt de Agunto app op meerdere apparaten downloaden. Zorg ervoor dat je inlogt met hetzelfde account op elk apparaat. Zo kun je je Agunto luchtkwaliteitsmeter en andere Agunto producten bedienen vanaf meerdere apparaten.

Stappen om metingen op verschillende apparaten te bekijken:

1. Download de Agunto App: Zoek naar de Agunto app in de Apple App Store of Google Play Store en download deze op al je apparaten.
  2. Inloggen: Log in met hetzelfde account op elk apparaat. Dit zorgt ervoor dat je toegang hebt tot dezelfde gegevens en instellingen.
  3. Apparaat Delen: Je kunt ook je apparaat delen met een ander Agunto-account. Klik hiervoor op het potloodje rechtsboven in de app en selecteer ‘Deel apparaat’. Voer het e-mailadres of telefoonnummer van de persoon in met wie je het apparaat wilt delen. Zij moeten wel een Agunto-account hebben.