Hoe bekijk ik live beelden van mijn camera?

Het bekijken van live beelden van je Agunto AGU-IC1 slimme camera is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Volg de onderstaande stappen om altijd en overal live beelden te kunnen zien:

1. Open de Agunto App:
    • Zorg ervoor dat je de Agunto app hebt gedownload en geïnstalleerd op je smartphone of tablet.
    • Log in met je accountgegevens.
  2. Mijn apparaten:
    • Na het succesvol installeren en configureren van je camera, zal deze verschijnen onder ‘Mijn Apparaten’ in de Agunto app.
  3. Live beelden bekijken:
    • Klik op de naam van je camera (bijvoorbeeld ‘Camera Woonkamer’) in de lijst van apparaten.
    • Je ziet nu het live beeld van je camera.
  4. Landscape weergave:
    • Als je op het icoontje rechtsonder in het beeld klikt, kun je de live beelden ook in landschapsmodus bekijken. Dit werkt net zoals bij het kijken van een video op YouTube.
    • Draai je telefoon horizontaal om de beelden groter en duidelijker te zien.
  5. Terugkijken van beelden:
    • Om opgenomen beelden terug te kijken, moet je camera beschikken over een SD-kaart van minimaal 32GB of je moet gebruik maken van cloudopslag.

Tips:

• SD-Kaart of Cloudopslag:
    • Zorg ervoor dat je een compatibele SD-kaart hebt geplaatst in de camera voor lokale opslag. Een SD-kaart van minimaal 32GB wordt aanbevolen.

• Als alternatief kun je kiezen voor cloudopslag via de Agunto app, zodat je overal ter wereld toegang hebt tot je opgenomen beelden.

• Meldingen en waarschuwingen:
    • De Agunto app stuurt meldingen naar je telefoon zodra er beweging of geluid wordt gedetecteerd door de camera. Klik op de melding om direct naar het live beeld te gaan.