Hoe installeer ik de slimme camera?

De installatie van de Agunto AGU-IC1 beveiligingscamera is eenvoudig en snel. Volg de onderstaande stappen om je camera in gebruik te nemen:

1. Voorbereiding:
    • Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt met een 2.4GHz Wi-Fi-netwerk. De camera ondersteunt geen 5GHz Wi-Fi-netwerken.
  2. Download de Agunto App:
    • Download de gratis Agunto app vanuit de Apple App Store of Google Play Store. Je kunt ook de QR-code scannen die in de handleiding staat om de app direct te downloaden.
  3. Registreren en Inloggen:
    • Open de Agunto app. Als je nog geen account hebt, klik dan op ‘Nieuw account’. Volg de stappen om je te registreren en log daarna in.
  4. Camera Aansluiten:
    • Sluit de camera aan op netstroom met de meegeleverde adapter en USB-kabel.
    • Zorg ervoor dat de camera een stabiele stroomvoorziening heeft.
  5. Apparaat Toevoegen:
    • Open de Agunto app en klik op ‘Apparaat toevoegen’ op de startpagina (of op het plusje rechtsboven).
    • Selecteer ‘Beveiligingscamera’ en kies vervolgens het model ‘AGU-IC1’.
  6. Reset de Camera:
    • Reset de camera door de reset-knop in te drukken tot je een geluidssignaal hoort of een knipperend licht ziet.
    • Volg de instructies op het scherm van de app om de camera in te stellen.
  7. QR-Code Scannen:
    • In de app verschijnt een QR-code. Houd deze code voor de lens van de camera op een afstand van 15 tot 20 cm.
    • Wanneer je een geluidssignaal hoort, klik je op ‘Ik hoor een toon’ in de app. De camera zal nu verbinding maken met je Wi-Fi-netwerk.
  8. Voltooien:
    • Zodra de camera succesvol is verbonden, kun je deze een naam geven, bijvoorbeeld ‘Voortuin’.
    • Je kunt nu de camera bedienen via de Agunto app.

Belangrijke functies

• Bewegings- en Geluidsdetectie: Ontvang directe meldingen bij verdachte activiteiten.

• Motion Tracking: De camera volgt automatisch bewegingen voor gerichte monitoring.

• Haarscherpe beelden: Geniet van HD-beelden met 1080p resolutie, zelfs ‘s nachts dankzij infraroodverlichting.

• Flexibele opslagmogelijkheden: Kies voor cloudopslag of lokale opslag met een SD-kaart.

Veelgestelde vragen

• Hoe deel ik het apparaat met andere gebruikers? Klik op de bolletjes rechtsboven in het scherm, selecteer ‘Apparaat delen’. Vul het e-mailadres of telefoonnummer in en klik op ‘Klaar’. De gebruiker moet een bestaand Agunto account hebben.

• Wat als de camera offline is? Reset het apparaat met de bijgeleverde reset-pin en controleer of je router gebruik maakt van een 2.4GHz frequentie.

• Kan ik de camerabeelden op meerdere apparaten zien? Ja, je kunt een familie aanmaken en het apparaat delen met familieleden die de Agunto app en een account hebben.