Hoe koppel ik de slimme camera met Google Assistant?

Het koppelen van je Agunto AGU-IC1 slimme camera met Google Assistant is eenvoudig. Volg deze stappen:

1. Voltooi de configuratie van de camera in de Agunto App:
    • Zorg ervoor dat je de slimme camera hebt geïnstalleerd en geconfigureerd in de Agunto app.
    • Tip: Verander in de Agunto app de naam van de camera naar een gemakkelijk herkenbare naam, zoals “Camera Woonkamer”. Google Assistant neemt namelijk de naam van het apparaat over uit de Agunto app.
  2. Configureer Agunto apparaten in de Google Home App:
    • Open de Google Home App:
      • Zorg ervoor dat je bent ingelogd met je Google-account.
    • Klik linksboven op het + icoon:
      • Dit is het icoon om een nieuw apparaat toe te voegen.
    • Klik op ‘Apparaat instellen’:
      • Kies vervolgens voor ‘Werkt met Google’.
    • Zoek Agunto in de lijst:
      • Typ ‘Agunto’ in de zoekbalk en selecteer het.
    • Akkoord:
      • Geef akkoord voor de benodigde toestemmingen.

Nu is je Agunto AGU-IC1 slimme camera gekoppeld met Google Assistant. Je kunt nu eenvoudig spraakopdrachten geven om live beelden te streamen of meldingen te ontvangen via je Google Assistant-compatibele apparaten.