Hoe schakel ik tussen eenwegs- en tweewegs audio?

Met de Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera kun je eenvoudig schakelen tussen eenwegs- en tweewegs audio. Dit helpt je om te kiezen hoe je wilt communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker.

Stappen om te schakelen tussen eenwegs- en tweewegs audio:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer je camera:
    • Klik op de betreffende Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera.
  3. Open de instellingen:
    • Klik rechtsboven op de drie puntjes “…” om alle instellingen te openen.
  4. Ga naar basisinstellingen:
    • Selecteer ‘Basisinstellingen’.
  5. Selecteer audiomodus:
    • Kies hier tussen eenwegs audio of tweewegs audio.

Wat is het verschil tussen eenwegs- en tweewegs audio en wat zijn de voordelen?

• Eenwegs audio:
    • Gebruik: Je houdt het microfoonsymbool in de app ingedrukt om te spreken. Pas als je de microfoon loslaat, hoor je weer het geluid bij de camera.
    • Voordelen: Dit is handig als je een korte boodschap wilt overbrengen zonder dat je constant hoeft te luisteren. Het voorkomt ook dat je continu achtergrondgeluid hoort als je alleen een bericht wilt versturen.
  • Tweewegs audio:
    • Gebruik: Bij tweewegs audio verandert het microfoonsymbool in een telefoonsymbool. Als je hierop klikt, blijf je direct verbonden en kun je heen en weer praten. Je bent pas niet meer te horen wanneer je opnieuw op het telefoonsymbool klikt.
    • Voordelen: Dit is handig voor volledige gesprekken. Het maakt het mogelijk om te communiceren alsof je aan het bellen bent, wat ideaal is voor langere interacties of als je snel wilt reageren.

Voorbeeld:

Stel je voor dat je een bezorger instructies wilt geven. Met eenwegs audio kun je snel zeggen waar hij het pakketje moet achterlaten en daarna luisteren of hij het heeft begrepen. Als je echter een langere conversatie wilt voeren, bijvoorbeeld om te vragen of alles goed is gegaan, is tweewegs audio praktischer, omdat je zonder onderbrekingen kunt praten en luisteren.

Met deze stappen kun je eenvoudig schakelen tussen eenwegs- en tweewegs audio op je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera, zodat je altijd de juiste communicatiemodus voor jouw situatie kunt kiezen.