Hoe activeer of deactiveer ik de privémodus?

Wil je de privémodus van je Agunto AGU-OC1 slimme camera aan- of uitzetten? Volg deze eenvoudige stappen om je privacy te waarborgen wanneer dat nodig is.

Stappen om de privémodus te activeren of deactiveren:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer je camera:
    • Klik op de AGU-OC1 beveiligingscamera waarop je de privémodus wilt activeren.
  3. Open het bedieningsmenu:
    • Als het bedieningsmenu nog niet omhoog staat, druk dan rechtsonder op het pijltje omhoog om het menu onder de live beelden te openen.
  4. Selecteer privémodus:
    • Klik op ‘Eigenschappen’.
    • Selecteer vervolgens ‘Privémodus’ om deze te activeren.
  5. Deactiveer privémodus:
    • Klik op ‘Privémodus beëindigen’ wanneer je wilt dat de camera weer beelden opneemt en meldingen stuurt bij beweging of geluid.

Wat gebeurt er als de privémodus aanstaat?

• Wanneer de privémodus is geactiveerd, wordt er niets opgenomen en krijg je geen meldingen van de camera. Het is alsof de camera uitstaat.

Voorbeeld:

Stel je voor dat je een feestje thuis hebt en je wilt niet dat de camera opneemt wat er gebeurt. Je kunt eenvoudig de privémodus inschakelen via de Agunto app, zodat je camera tijdelijk stopt met opnemen. Zodra het feestje voorbij is, kun je dezelfde stappen volgen om de privémodus weer uit te schakelen.

Met deze stappen kun je snel en eenvoudig de privémodus van je Agunto AGU-OC1 slimme camera beheren, zodat je altijd controle hebt over je privacy.