Hoe pas ik op afstand de kijkhoek van de slimme camera aan?

Wil je de kijkhoek van je Agunto AGU-OC1 camera aanpassen terwijl je niet thuis bent? Volg deze eenvoudige stappen om de camera op afstand te draaien en het zicht aan te passen.

Stappen om de kijkhoek aan te passen:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer je camera:
    • Klik op de AGU-OC1 camera die je wilt aanpassen.
  3. Open het camera menu:
    • Klik rechtsonder op het pijltje omhoog om het camera menu te openen.
  4. Bedien de camera:
    • In het menu onder je live beelden zie je verschillende opties om de camera te bedienen.
    • Klik onderin op ‘Richting’ om de richting van de camera te kunnen veranderen.
  5. Draai de camera:
    • Om de camera naar links te draaien, klik je aan de linkerkant van het balletje.
    • Om de camera naar rechts te draaien, klik je aan de rechterkant van het balletje.
    • Je kunt de camera ook draaien door op de live beelden een swipe beweging naar links of rechts te maken.

Met deze stappen kun je eenvoudig en snel de kijkhoek van je Agunto AGU-OC1 camera aanpassen, waar je ook bent. Dit geeft je de flexibiliteit om altijd het beste zicht te hebben op wat er rondom je huis gebeurt.