Hoe werkt nachtzicht op de slimme camera?

Wil je weten hoe je het nachtzicht van je Agunto AGU-OC1 slimme camera kunt instellen? Volg deze eenvoudige stappen om de nachtzichtopties te beheren en je camera optimaal te gebruiken, zowel overdag als ‘s nachts.

Stappen om nachtzicht in te stellen:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer je camera:
    • Klik op de AGU-OC1 camera waarvoor je het nachtzicht wilt instellen.
  3. Open het bedieningsmenu:
    • Als het menu nog niet openstaat, druk rechtsonder op het pijltje omhoog om het menu onder de live beelden te openen.
  4. Ga naar eigenschappen:
    • Klik op ‘Eigenschappen’ in het menu.
  5. Instellen van nachtmodus:
    • Selecteer ‘Nacht modus’. Hier kun je kiezen of je de nachtmodus aan of uit wilt zetten, of dat je wilt dat de camera dit automatisch zelf beslist.
  6. Instellen van nachtzicht:
    • Bij ‘Nachtzicht’ kun je kiezen tussen:
      • Zwart-wit nachtzicht: Dit werkt op basis van infrarood en geeft duidelijke zwart-wit beelden in het donker.
      • Kleurnachtzicht: Dit maakt gebruik van de ingebouwde LED-verlichting om de omgeving van de camera volledig te verlichten, zodat je kleurenbeelden krijgt, zelfs ‘s nachts.
      • Automatisch: De camera kiest zelf de beste optie op basis van de lichtomstandigheden.

Voorbeeld:

Stel je voor dat je ‘s nachts een duidelijk beeld wilt hebben van je oprit. Met de kleurnachtzicht optie kun je ervoor zorgen dat de ingebouwde LED-verlichting de omgeving verlicht, zodat je heldere kleurenbeelden krijgt, zelfs in het donker. Als je liever hebt dat de camera zelf beslist wanneer nachtzicht nodig is, kies je voor de automatische modus.

Met deze stappen kun je eenvoudig de nachtzichtopties van je Agunto AGU-OC1 slimme camera beheren, zodat je altijd een helder beeld hebt, ongeacht het tijdstip van de dag.