Hoe schakel ik tussen dag- en nachtzichtmodus?

Wil je weten hoe je kunt schakelen tussen de dag- en nachtzichtmodus van je Agunto AGU-OC1 slimme camera? Volg deze eenvoudige stappen om de instellingen te beheren.

Stappen om te schakelen tussen dag- en nachtzichtmodus:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer je camera:
    • Klik op de AGU-OC1 camera waarvan je de nachtmodus wilt aanpassen.
  3. Open het bedieningsmenu:
    • Als het menu nog niet openstaat, druk rechtsonder op het pijltje omhoog om het menu onder de live beelden te openen.
  4. Ga naar eigenschappen:
    • Klik op ‘Eigenschappen’ in het menu.
  5. Schakel de nachtmodus in of uit:
    • Zoek in de lijst naar ‘Nachtmodus’.
    • Wanneer deze oranje gekleurd is, staat de nachtmodus aan of op automatisch.
    • Wanneer deze zwart gekleurd is, staat de nachtmodus uit.

Aanbeveling:

• Automatische modus: Wij adviseren om de nachtmodus op automatisch te zetten zodat de camera zelf schakelt tussen dag- en nachtzichtmodus op basis van de lichtomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat je altijd de beste beeldkwaliteit hebt, ongeacht het tijdstip van de dag.

Voorbeeld:

Stel je voor dat je camera de hele dag buiten gericht is op je voortuin. Overdag wil je heldere en kleurrijke beelden, terwijl je ‘s nachts duidelijke infraroodbeelden wilt zien. Door de nachtmodus op automatisch te zetten, hoeft je niet handmatig de instellingen aan te passen wanneer het donker wordt. De camera doet dit vanzelf voor je, zodat je altijd een helder beeld hebt.

Met deze stappen kun je eenvoudig schakelen tussen dag- en nachtzichtmodus op je Agunto AGU-OC1 slimme camera, zodat je altijd verzekerd bent van de beste beeldkwaliteit, zowel overdag als ‘s nachts.