Hoe installeer ik de slimme camera?

Wil je weten hoe je jouw Agunto AGU-OC1 slimme camera installeert? Volg deze eenvoudige stappen om je camera snel en gemakkelijk gebruiksklaar te maken. Met deze handleiding ben je binnen een paar minuten klaar!

Stap 1: Download de Agunto app

1. Ga naar de Apple App Store of Google Play Store.
  2. Zoek naar “Agunto” en download de app.
  3. Open de app en maak een account aan als je er nog geen hebt. Klik op ‘Sign Up’ en volg de registratie-instructies. Als je al een account hebt, log dan in.

Stap 2: Voeg de camera toe

1. Vanuit de homepagina van de app, druk rechtsboven op het plusje (+) en klik op ‘Apparaat toevoegen’.
  2. Selecteer ‘Beveiligingscamera’ en klik op de ‘AGU-OC1’.

Stap 3: Voorbereiding van de camera

1. Sluit de USB-C kabel aan op de meegeleverde adapter en steek deze in het stopcontact.
  2. Houd de reset knop op de camera 5 seconden ingedrukt. De camera zal zichzelf resetten.
  3. Wacht tot het indicatielampje begint te knipperen en de camera een geluidssignaal geeft.

Stap 4: Verbinden met Wi-Fi

1. Klik in de app op ‘Volgende’ nadat je hebt bevestigd dat de camera klaar is om te verbinden.
  2. Selecteer je Wi-Fi-netwerk (let op: de camera werkt alleen met een 2.4GHz netwerk) en voer het Wi-Fi-wachtwoord in.
  3. Klik op ‘Volgende’.

Stap 5: Koppelen met QR-code

1. Er verschijnt een QR-code op je telefoonscherm.
  2. Houd deze QR-code voor de lens van de camera op een afstand van 15 tot 20 cm.
  3. Wanneer je een geluidssignaal hoort, klik je in de app op ‘Ik hoor een toon’.
  4. De camera zal nu verbinden met je Wi-Fi-netwerk. Wacht tot de verbinding is voltooid.

Stap 6: Voltooien

1. Nadat de camera succesvol is gekoppeld, kun je deze een naam geven. Bijvoorbeeld: “Voortuin”.
  2. Je camera is nu klaar voor gebruik en kan worden bediend via de Agunto app.

Extra Tips

• Zorg ervoor dat je Wi-Fi-netwerk op 2.4GHz is ingesteld. Indien nodig, kan je internetprovider je helpen met het instellen hiervan.
  • Houd de handleiding bij de hand voor eventuele aanvullende instellingen en vragen.

Met deze stappen heb je jouw Agunto AGU-OC1 slimme camera eenvoudig en snel geïnstalleerd!