Hoe formatteer ik de micro SD-kaart van de slimme camera?

Het formatteren van de microSD-kaart in je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera zorgt ervoor dat de kaart correct wordt ingesteld voor opslag. Dit kan nodig zijn bij eerste gebruik of wanneer je problemen ondervindt met de opslag. Volg deze eenvoudige stappen om de microSD-kaart te formatteren.

Stappen om de microSD-kaart te formatteren:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer je camera:
    • Klik op de betreffende Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera.
  3. Open de instellingen:
    • Klik rechtsboven op de drie puntjes “…” om alle instellingen te openen.
  4. Ga naar SD-kaart instellingen:
    • Selecteer ‘SD-kaart instellingen’. Deze optie is alleen zichtbaar als er daadwerkelijk een microSD-kaart in de camera is geplaatst.
  5. Bekijk de capaciteit:
    • Hier kun je zien hoeveel capaciteit de kaart heeft en hoe vol deze is.
  6. Formatteer de SD-kaart:
    • Klik op de optie om de kaart te formatteren. Dit zorgt ervoor dat alle gegevens op de kaart worden gewist en de kaart wordt voorbereid voor nieuwe opnames.

Belangrijke opmerking:

• Gegevensverlies: Houd er rekening mee dat bij het formatteren alle data op de microSD-kaart verloren gaat en niet meer kan worden teruggehaald. Zorg ervoor dat je belangrijke beelden hebt opgeslagen voordat je de kaart formatteert.

Voorbeeld:

Stel dat je merkt dat je camera problemen heeft met het opslaan van nieuwe beelden of dat de opnamekwaliteit vermindert. Door de microSD-kaart te formatteren, kun je deze problemen vaak oplossen en ervoor zorgen dat de kaart weer optimaal functioneert.

Met deze stappen kun je eenvoudig de microSD-kaart van je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera formatteren, zodat je zeker weet dat deze correct werkt en klaar is voor gebruik.