Hoe kan ik de capaciteit van mijn micro SD-kaart zien?

Het is handig om te weten hoeveel opslagruimte je microSD-kaart nog heeft om ervoor te zorgen dat je beveiligingscamera continu opnames kan maken. Volg deze eenvoudige stappen om de capaciteit van je microSD-kaart te controleren.

Stappen om de capaciteit van je microSD-kaart te zien:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer je camera:
    • Klik op de betreffende Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera.
  3. Open de instellingen:
    • Klik rechtsboven op de drie puntjes “…” om alle instellingen te openen.
  4. Ga naar SD-kaart instellingen:
    • Selecteer ‘SD-kaart instellingen’. Deze optie is alleen zichtbaar als er daadwerkelijk een microSD-kaart in de camera is geplaatst.
  5. Bekijk de capaciteit:
    • Hier kun je zien hoeveel capaciteit de kaart heeft, inclusief:
      • Totale capaciteit: De totale opslagruimte van de microSD-kaart.
      • Gebruikte capaciteit: Hoeveel opslagruimte momenteel in gebruik is.
      • Resterende capaciteit: Hoeveel vrije ruimte er nog beschikbaar is.

Automatisch overschrijven van beelden:

• Automatische overschrijving: Wanneer de microSD-kaart vol is, worden de oudste beelden automatisch overschreven door nieuwe opnames. Dit betekent dat je niet constant zelf beelden hoeft te verwijderen.