Hoe ontvang ik meldingen als de beveiligingscamera offline is?

Je wilt op de hoogte blijven als je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera offline gaat, zodat je snel kunt ingrijpen en ervoor kunt zorgen dat je huis altijd goed beveiligd is. Volg deze eenvoudige stappen om offline meldingen in te schakelen.

Stappen om offline meldingen in te schakelen:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer je camera:
    • Klik op de betreffende Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera.
  3. Open de instellingen:
    • Klik rechtsboven op de drie puntjes “…” om alle instellingen te openen.
  4. Zet offline notificaties aan:
    • Zoek naar de optie ‘Offline notificaties’ en zet deze aan.
    • Je krijgt een melding dat je pas een melding ontvangt als de camera meer dan 30 minuten offline is. Druk op ‘Bevestigen’ om dit in te schakelen.

Wat zijn de voordelen van offline meldingen?

• Betrouwbaarheid: Je ontvangt alleen meldingen als de camera langere tijd offline is, wat voorkomt dat je constant meldingen krijgt bij een onstabiele internetverbinding.
  • Snel ingrijpen: Door snel op de hoogte te zijn van een offline camera, kun je direct actie ondernemen om je beveiligingssysteem weer operationeel te maken.

Voorbeeld:

Stel je voor dat je op vakantie bent en je camera gaat offline. Door de offline notificaties aan te hebben staan, ontvang je na 30 minuten een melding. Hierdoor weet je dat er een probleem is en kun je iemand vragen om ter plekke te controleren of het internet weer aan te zetten of contact op te nemen met je internetprovider.

Met deze stappen kun je eenvoudig offline meldingen inschakelen voor je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je beveiligingssysteem en snel kunt reageren wanneer dat nodig is.