Hoe zet ik de indicator van de beveiligingscamera aan of uit?

De indicator (het ledlampje) op je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera kan handig zijn om te zien of de camera actief is. Soms wil je deze echter uitzetten, bijvoorbeeld om de camera minder zichtbaar te maken. Volg deze eenvoudige stappen om de indicator aan of uit te zetten.

Stappen om de indicator aan of uit te zetten:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer je camera:
    • Klik op de betreffende Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera.
  3. Open de instellingen:
    • Klik rechtsboven op de drie puntjes “…” om alle instellingen te openen.
  4. Ga naar basisinstellingen:
    • Selecteer ‘Basisinstellingen’.
  5. Indicatorstatus aanpassen:
    • Zoek naar ‘Indicatorstatus’. Hier kun je de indicator (het ledlampje op de voorkant van je camera) aan- of uitzetten.

Wat zijn de voordelen van deze functie?

• Onopvallendheid: Door de indicator uit te zetten, maak je de camera minder opvallend, wat handig kan zijn als je niet wilt dat bezoekers weten dat ze gefilmd worden.
  • Visuele bevestiging: Als de indicator aan staat, kun je in één oogopslag zien dat de camera werkt, wat geruststellend kan zijn.

Voorbeeld:

Stel je voor dat je een beveiligingscamera bij je voordeur hebt geplaatst. Overdag wil je misschien dat mensen weten dat ze worden gefilmd om afschrikwekkend te werken. ’s Nachts, of als je wilt dat de camera minder zichtbaar is, kun je de indicator uitschakelen.

Met deze stappen kun je eenvoudig de indicator van je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera aan- of uitzetten, zodat je altijd de gewenste zichtbaarheid en functionaliteit hebt.