Hoe zet ik het watermerk met tijd aan of uit op de beveiligingscamera?

Met de Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera kun je een watermerk met tijd en datum op je videobeelden plaatsen. Dit kan handig zijn om altijd te weten wanneer een gebeurtenis plaatsvond. Volg deze eenvoudige stappen om het watermerk met tijd aan of uit te zetten.

Stappen om het watermerk met tijd aan of uit te zetten:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer je camera:
    • Klik op de betreffende Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera.
  3. Open de instellingen:
    • Klik rechtsboven op de drie puntjes “…” om alle instellingen te openen.
  4. Ga naar basisinstellingen:
    • Selecteer ‘Basisinstellingen’.
  5. Watermerk met tijd aanpassen:
    • Zoek naar ‘Watermerk met tijd’ en zet deze aan of uit.

Wat zijn de voordelen van deze functie?

• Tijd en datum vastleggen: Als het watermerk met tijd aanstaat, zie je altijd linksboven in je beeld de tijd en datum. Dit kan nuttig zijn voor het vastleggen van wanneer specifieke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.
  • Bewijsmateriaal: Bij incidenten zoals inbraken of andere verdachte activiteiten kan het hebben van de juiste tijd en datum op videobeelden belangrijk bewijsmateriaal zijn.

Voorbeeld:

Stel je voor dat er ‘s nachts een inbraakpoging plaatsvindt en je de beelden als bewijs wilt gebruiken. Door het watermerk met tijd aan te hebben staan, kun je precies laten zien wanneer de poging plaatsvond, wat helpt bij de aangifte bij de politie en eventuele juridische procedures.

Met deze stappen kun je eenvoudig het watermerk met tijd op je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera aan- of uitzetten, zodat je altijd de benodigde informatie hebt wanneer dat nodig is.