Hoe reset ik de beveiligingscamera naar de fabrieksinstellingen?

Het resetten van je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera naar de fabrieksinstellingen kan nodig zijn als je problemen ondervindt met de camera of als je deze wilt overdragen aan iemand anders. Volg deze eenvoudige stappen om de camera te resetten.

Stappen om de camera te resetten:

1. Bereid de camera voor:
    • Verwijder het rubberen deeltje aan de onderkant van de camera om toegang te krijgen tot de resetknop.
  2. Reset de camera:
    • Gebruik het meegeleverde resetpinnetje om de resetknop in te drukken.
    • Houd de resetknop 5 seconden lang ingedrukt om de camera te resetten. Je zult een geluidssignaal horen dat aangeeft dat de reset is voltooid.
  3. Verwijder de camera uit de app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
    • Houd op de apparatenpagina de Agunto AGU-OC1 die je wilt resetten ingedrukt tot er onderaan “Verwijder apparaat” verschijnt.
    • Verwijder vervolgens het apparaat uit je app.

Belangrijke opmerking:

• Veiligheidsmaatregel: Het is belangrijk om de camera ook uit je app te verwijderen. Dit voorkomt dat iemand anders geen verbinding kan maken met de camera, zelfs nadat deze is gereset. Alleen jij kunt met je account opnieuw verbinding maken als je de camera niet uit je account hebt verwijderd.
  • Overdragen aan iemand anders: Als je wilt dat iemand anders de camera installeert, moet je deze eerst uit je eigen app verwijderen. Anders is het niet mogelijk voor iemand anders om de camera te koppelen.

Voorbeeld:

Stel dat je je camera aan een vriend wilt geven omdat je een nieuwe hebt gekocht. Je moet de camera resetten en uit je app verwijderen, zodat je vriend de camera zonder problemen kan installeren en gebruiken met zijn eigen account.

Met deze stappen kun je eenvoudig je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera resetten naar de fabrieksinstellingen, zodat je problemen kunt oplossen of de camera kunt overdragen aan een nieuwe gebruiker.