Hoe kan ik de rookmelder herstellen naar fabrieksinstellingen?

Als je je Agunto slimme rookmelder of combimelder wilt herstellen naar de fabrieksinstellingen, kun je dit eenvoudig doen via de Agunto app. Dit proces zorgt ervoor dat alle eerdere instellingen worden gewist en de rookmelder weer in zijn oorspronkelijke staat is. Hier is hoe je dat doet:

Stappen om te resetten:

1. Open de Agunto app: Begin door de Agunto app op je smartphone te openen.
  2. Ga naar het controlepaneel: Zoek de rookmelder die je wilt resetten in de lijst met apparaten en ga naar het controlepaneel van deze rookmelder.
  3. Klik op het potloodje: Rechtsboven in het controlepaneel zie je een potlood-icoon. Tik hierop om de instellingen van het apparaat te bewerken.
  4. Verwijder het apparaat: Scroll naar beneden op de pagina en je vindt de optie “Verwijder apparaat”. Tik hierop om de rookmelder uit je app te verwijderen. Hiermee wordt de rookmelder gereset en zijn alle eerdere instellingen gewist.

Het apparaat opnieuw koppelen:

Na het resetten, als je de rookmelder weer wilt gebruiken en koppelen aan je app, volg dan deze stappen:

1. Activeer de koppelmodus: Druk binnen 1 seconde 4 keer op de testknop van de rookmelder. Let op het rode LED-lampje; dit zou snel moeten gaan knipperen, wat aangeeft dat de koppelmodus actief is.
  2. Groene LED: Na enkele seconden verandert de snelle rode knipper in een snel knipperende groene LED, die voor ongeveer 1 minuut actief blijft.
  3. Voeg toe in de app: Binnen deze minuut, ga terug naar de Agunto app en voeg de rookmelder opnieuw toe door de instructies te volgen om een nieuw apparaat te koppelen.