Hoe weet ik of de batterij bijna leeg is?

Het is belangrijk om de batterijstatus van je Agunto-apparaat regelmatig te controleren, zodat je altijd op zijn betrouwbaarheid kunt vertrouwen. Hier is hoe je dat doet:

In de Agunto-app:

1. Open de Agunto-app op je smartphone of tablet.
  2. Ga naar het bedieningspaneel van het specifieke apparaat dat je wilt controleren.
  3. Je vindt hier een indicator voor het batterijniveau. Deze indicator laat je zien of de batterijstatus ‘hoog’, ‘gemiddeld’, of ‘laag’ is.

Visuele en auditieve signalen:

• Wanneer de batterij van je apparaat echt bijna leeg is, zal het apparaat elke 56 seconden een piepsignaal geven.
  • Tegelijkertijd zal het oranje indicatielampje ook elke 56 seconden knipperen als visuele indicatie van een lage batterijstatus.

Notificaties via de Agunto-app:

• Naast de bovenstaande indicatoren, zal de Agunto-app je ook een melding sturen wanneer de batterij van je apparaat bijna leeg is. Zo blijf je altijd op de hoogte, zelfs als je niet in de buurt van het apparaat bent.