Hoeveel garantie zit er op de rookmelder?

Op de Agunto rookmelder zit standaard een garantie van 2 jaar. Deze garantieperiode zorgt ervoor dat je als klant beschermd bent tegen eventuele fabricagefouten of andere problemen die onder normale gebruiksomstandigheden kunnen optreden.

Wat betekent dit voor jou?

Binnen deze periode van twee jaar, als je problemen ondervindt met je rookmelder die te wijten zijn aan fabricagefouten of materialen, kun je rechtstreeks contact opnemen met Agunto voor ondersteuning. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen, wat kan inhouden dat we het apparaat repareren of vervangen, afhankelijk van wat het meest geschikt is.

Hoe maak je aanspraak op garantie?

Als je tijdens de garantieperiode problemen ondervindt met je rookmelder, volg dan deze stappen voor een snelle en efficiënte afhandeling:

1. Stuur een e-mail: Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@homevitaal.nl. Dit is de snelste manier om het garantieproces te starten.
  2. Beschrijf het probleem: In je e-mail, geef een duidelijke beschrijving van het probleem en sinds wanneer het probleem zich voordoet. Hoe meer informatie je verstrekt, hoe beter we je kunnen helpen.
  3. Verstrek het apparaat ID: Vermeld het Apparaat ID in je e-mail. Deze vind je door in de Agunto-app naar het controlepaneel van je rookmelder te gaan, rechtsboven op het potloodje te klikken, en dan naar ‘Apparaat Info’ te gaan. Dit ID stelt ons in staat om op afstand de status van je apparaat te controleren.
  4. Terugsturen voor controle: Als het probleem niet op afstand opgelost kan worden, vragen we je om het apparaat naar ons terug te sturen voor nadere inspectie en eventuele reparatie.

Door deze informatie direct bij je eerste contact te verstrekken, kunnen we het proces om aanspraak te maken op de garantie zo soepel mogelijk laten verlopen. We streven ernaar om elk probleem snel op te lossen, zodat je rookmelder je blijft beschermen zoals het hoort.