Kan ik meerdere slimme stekkers beheren via de app?

Met de Agunto AGU-SP1 slimme stekkers kun je eenvoudig meerdere stekkers beheren via de Agunto app. Je kunt zelfs groepen maken om meerdere stekkers tegelijkertijd te bedienen. Volg deze eenvoudige stappen om meerdere slimme stekkers te beheren en groepen aan te maken.

Meerdere slimme stekkers beheren:

1. Open de Agunto app:
    • Ga naar de Agunto app op je smartphone.
  2. Koppel meerdere slimme stekkers:
    • Koppel eenvoudig meerdere AGU-SP1 slimme stekkers aan je Agunto app/account door elke stekker apart toe te voegen.

Een groep aanmaken:

1. Selecteer een slimme stekker:
    • Ga naar één van de AGU-SP1 slimme stekkers die je in de groep wilt opnemen.
  2. Open de instellingen:
    • Klik rechtsboven op de drie puntjes “…” om de instellingen te openen.
  3. Maak een groep:
    • Klik op ‘Maak een groep’ om een nieuwe groep aan te maken.
    • Hier zie je een lijst met de andere AGU-SP1 slimme stekkers die je aan de groep kunt toevoegen.
  4. Voeg slimme stekkers toe:
    • Klik op het plusje naast de stekkers die je aan de groep wilt toevoegen.
  5. Sla de groep op:
    • Klik rechtsboven op ‘Opslaan’.
    • Kies een naam voor de groep en druk opnieuw op ‘Opslaan’. Je hebt nu een groep aangemaakt waarin je meerdere slimme stekkers tegelijkertijd kunt bedienen.

Belangrijke opmerking:

• Groepsbediening: Met de groepsbediening kun je de slimme stekkers in de groep tegelijkertijd aan- en uitzetten.
  • Individuele bediening: Als je schema’s wilt aanmaken of het energieverbruik wilt bekijken, moet je naar de individuele slimme stekker gaan in de Agunto app en niet naar de groepsbediening.

Voorbeeld:

Stel je voor dat je meerdere lampen in je woonkamer hebt die allemaal op een AGU-SP1 slimme stekker zijn aangesloten. Je kunt een groep maken genaamd ‘Woonkamerlampen’ en alle stekkers aan deze groep toevoegen. Hierdoor kun je met één druk op de knop alle lampen in de woonkamer aan- of uitzetten. Als je echter specifieke schema’s wilt instellen voor elke lamp, moet je dit per individuele stekker doen.

Met deze stappen kun je eenvoudig meerdere slimme stekkers beheren en groepen aanmaken in de Agunto app, waardoor je je apparaten efficiënt kunt bedienen en organiseren.