Hoe bedien ik apparaten aangesloten op de slimme stekker?

Het bedienen van apparaten die aangesloten zijn op je Agunto slimme stekker is heel eenvoudig en intuïtief, rechtstreeks via de Agunto app op je smartphone. Volg deze stappen om je aangesloten apparaten met gemak te bedienen:

1. Open de Agunto app: Zorg dat je de Agunto app op je smartphone hebt geïnstalleerd. Open de app.
  2. Selecteer je slimme stekker: In het overzicht van je apparaten in de Agunto app vind je de slimme stekker waaraan je apparaat is aangesloten. Tik op de slimme stekker om het bedieningspaneel te openen.
  3. Aan/Uit schakelen: In het midden van het bedieningspaneel zie je een grote knop. Door hierop te tikken, kun je het aangesloten apparaat aan of uit zetten.
  4. Schema’s en timer instellen: Binnen hetzelfde bedieningspaneel vind je ook opties om schema’s en een timer in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat een lamp automatisch aangaat bij zonsondergang of dat je koffiezetapparaat in de ochtend op een bepaalde tijd aan gaat.

Voorbeeld:

Stel je voor dat je in een huis woont waar het ‘s ochtends vaak fris is, vooral tijdens de wintermaanden. Je hebt een elektrische kachel in je woonkamer staan om de ruimte aangenaam warm te maken, maar je vindt het niet fijn om in een koude kamer te komen wanneer je opstaat. Door je elektrische kachel aan te sluiten op een Agunto slimme stekker, kun je de avond ervoor alles instellen en vervolgens in de Agunto app een schema programmeren zodat de kachel automatisch inschakelt een half uur voordat je gewoonlijk opstaat. Zo word je elke ochtend verwelkomd in een heerlijk voorverwarmde woonkamer, zonder dat je in de kou hoeft te zitten of zelf de kachel hoeft aan te zetten. Dit kleine gemak maakt je ochtendroutine niet alleen comfortabeler maar helpt je ook energie te besparen door de kachel alleen te gebruiken wanneer het nodig is.

Met deze eenvoudige stappen biedt Agunto je het gemak om je huishoudelijke apparaten efficiënt te bedienen, waardoor je dagelijkse routine soepeler en aangenamer verloopt.