Hoe bekijk ik het logboek van acties op mijn slimme stekker?

Het logboek van je Agunto slimme stekker, biedt een handig overzicht van alle acties die met de stekker zijn uitgevoerd, zoals wanneer en hoe laat apparaten aan- of uitgeschakeld zijn. Dit kan vooral nuttig zijn om je energieverbruik te monitoren of om gewoon te controleren of bepaalde taken, zoals het uitschakelen van apparaten voordat je het huis verlaat, daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Hier is hoe je het logboek kunt bekijken:

1. Open de Agunto app: Zorg dat je de app op je smartphone hebt en dat je bent ingelogd op je account.
  2. Selecteer je slimme stekker: Vind de slimme stekker waarvan je het logboek wilt inzien in de lijst van apparaten binnen de app.
  3. Ga naar instellingen: Tik op het bedieningspaneel van de slimme stekker op ‘Instellingen’, deze optie vind je rechtsonder.
  4. Open het logboek: Bovenaan in de instellingen vind je de optie ‘Logboek’. Tik hierop om het logboek te openen.
  5. Bekijk het logboek: Nu kun je het logboek inzien, waar je gedetailleerde informatie vindt over wanneer het apparaat is in- en uitgeschakeld.

Voorbeeld:

Stel, je hebt een aquarium dat afhankelijk is van een strak schema van lichtcycli, gefilterd door je Agunto slimme stekker. Je wilt ervoor zorgen dat de lichten precies op tijd aan- en uitgaan om de gezondheid van je aquariumbewoners te ondersteunen. Na een paar dagen besluit je het logboek te controleren om te bevestigen dat de lichtcycli zoals gepland zijn verlopen. Je opent de Agunto app, navigeert naar de instellingen van je slimme stekker, tikt op ‘Logboek’ en ziet een perfecte reeks van aan- en uitschakelmomenten die overeenkomen met je ingestelde schema’s. Dit geeft je de gemoedsrust dat je aquarium onder optimale omstandigheden wordt onderhouden, zelfs als je er niet bent om het persoonlijk te controleren.

Door gebruik te maken van het logboek van je Agunto slimme stekker krijg je een helder inzicht in het gebruik van je aangesloten apparaten, wat bijdraagt aan een efficiënter beheer van je huis en energieverbruik.