Hoe gebruik ik spraakopdrachten met de slimme stekker?

Om je Agunto slimme stekker met spraakopdrachten via Google Assistant te gebruiken, volg je deze stappen om de Agunto app aan Google Home te koppelen:

Koppel Agunto aan Google Assistant:

1. Installeer de Google Home app op je smartphone als je deze nog niet hebt.
  2. Open de Agunto app en ga naar het profiel-gedeelte rechtsonder in de app.
  3. Zoek naar ‘Spraakdiensten van derden’ en selecteer Google Assistant.
  4. Tik op ‘Koppel met Google Assistant’. Je wordt doorgestuurd naar een Google-pagina waar je gevraagd wordt je Agunto-account te koppelen. Klik op ‘Doorgaan’.
  5. Bevestig de rechten die Google vraagt om Agunto op elk apparaat te beheren door op ‘Bevestigen’ te klikken.

Als je nog geen apparaten in de Agunto app hebt die compatibel zijn met Google Assistant, krijg je een melding. Als je al compatibele apparaten hebt gekoppeld, verschijnen deze in een lijst.

1. Selecteer de apparaten die je wilt toevoegen aan Google Home en klik op ‘Toevoegen aan een ruimte’.
  2. Kies een ruimte voor je slimme stekker, bijvoorbeeld de eetkamer of slaapkamer, en druk op ‘Volgende’.
  3. Na het succesvol koppelen, druk je op ‘Klaar’ om de installatie te voltooien.

Gebruik spraakopdrachten:

Nu je Agunto slimme stekker is gekoppeld aan Google Assistant, kun je eenvoudig spraakopdrachten geven zoals:

• Om aan te zetten: “Hey Google, zet mijn [apparaatnaam] aan.”
  • Om uit te zetten: “Hey Google, zet mijn [apparaatnaam] uit.”

Vergeet niet je slimme stekker een specifieke naam te geven die makkelijk te onthouden is, zodat je Google Assistant precieze commando’s kunt geven.

Voorbeeld:

Stel, het wordt een koude avond en je hebt een elektrische kachel die via je Agunto slimme stekker aan je woonkamerschema is gekoppeld. Terwijl je nog op je werk bent, realiseer je je dat je thuis in een warme kamer wilt aankomen. Je pakt je smartphone en zegt: “Hey Google, zet de kachel in de woonkamer aan.” Tegen de tijd dat je thuis komt, is je woonkamer heerlijk warm.