Hoe schakel ik apparaten op afstand aan of uit met de slimme stekker?

Met de Agunto slimme stekker kun je eenvoudig apparaten op afstand aan- of uitzetten, waar je ook bent. Dit doe je met de Agunto app op je smartphone. Hier volgt hoe je dat doet:

1. Open de Agunto app: Zorg ervoor dat je de app hebt gedownload op je smartphone. Open de app en zorg dat je ingelogd bent.
  2. Kies je slimme stekker: In het overzicht van je apparaten binnen de app zoek je de slimme stekker waaraan het apparaat is aangesloten dat je wilt bedienen. Tik hierop om het bedieningspaneel te openen.
  3. Aan/Uit schakelen: In het centrum van het bedieningspaneel vind je een grote knop. Door op deze knop te tikken, kun je het aangesloten apparaat aan of uit zetten.

Het bijzondere aan de Agunto slimme stekker is dat hij via WiFi werkt. Dit betekent dat je het aangesloten apparaat van overal ter wereld aan of uit kunt zetten, zolang je maar een internetverbinding op je smartphone hebt.

Voorbeeld:

Stel je voor, je bent op je werk en je realiseert je dat je de ventilator thuis hebt laten aanstaan. Normaal gesproken zou je je zorgen maken of misschien zelfs eerder naar huis gaan om het uit te zetten. Met de Agunto slimme stekker is dit geen probleem. Je pakt gewoon je smartphone, opent de Agunto app, selecteert de slimme stekker waarmee de ventilator is verbonden en zet deze uit met een simpele druk op de knop. Zo heb je direct gemoedsrust en bespaar je energie, zonder je dag te onderbreken.

Dankzij de Agunto slimme stekker en de bijbehorende app is het beheren van je apparaten thuis gemakkelijker dan ooit, zelfs als je niet thuis bent.