Hoe schakel ik het indicatielampje van de slimme stekker aan of uit?

Het indicatielampje op de Agunto slimme stekker geeft je snel inzicht in de status van de stekker. Of je nu wilt dat het lampje aanblijft voor gemak in het donker, of dat je liever hebt dat het uit is om lichtverstoring te voorkomen, je kunt deze instellingen gemakkelijk aanpassen via de Agunto app. Volg deze stappen om het indicatielampje naar wens in te stellen:

1. Open de Agunto app: Open de Agunto app op je smartphone.
  2. Selecteer de slimme stekker: Ga naar het overzicht van je apparaten en kies de slimme stekker waarvan je het indicatielampje wilt aanpassen.
  3. Ga naar instellingen: In het bedieningspaneel van de slimme stekker klik je rechtsonder op ‘Instellingen’.
  4. Pas het Indicatielampje aan: Je ziet hier de optie “Indicatielampje: …”. Tik hierop om de beschikbare instellingen te bekijken:
    • Indicatielampje toont aan/uit: Dit is de standaardinstelling. Het lampje is aan als de stekker actief is en uit wanneer de stekker uit staat.
    • Indicatielampje aan in het donker: Deze optie activeert het lampje automatisch als het donker wordt, gebaseerd op de algemene zonsopgang en zonsondergangtijden, aangezien de slimme stekker geen lichtsensor heeft.
    • Indicatielampje uit: Het lampje blijft altijd uit, ongeacht de status van de stekker.
    • Indicatielampje aan: Het lampje blijft altijd aan, wat handig kan zijn als nachtlampje of om de stekker makkelijk te vinden in het donker.
  5. Selecteer je voorkeur: Kies de gewenste instelling door erop te tikken. Een vinkje verschijnt om je keuze te bevestigen.

Door deze instellingen aan te passen, zorg je ervoor dat het indicatielampje van je Agunto slimme stekker precies doet wat jij prettig vindt, passend bij elke situatie in huis.