Hoe stel ik de slimme stekker in om na herstart zijn laatste status te behouden of specifiek aan/uit te gaan?

Wil je dat je Agunto slimme stekker na een stroomstoring of herstart terugkeert naar zijn laatste status of een specifieke aan/uit status behoudt? Dat kan eenvoudig via de Agunto app. Hieronder leggen we je uit hoe je dit instelt:

1. Open de Agunto app: Zorg ervoor dat je de laatste versie van de Agunto app hebt gedownload en geïnstalleerd op je smartphone.
  2. Ga naar het bedieningspaneel: Selecteer je slimme stekker binnen de app. Je vindt dit in het overzicht van alle gekoppelde apparaten.
  3. Instellingen: Tik rechtsonder op ‘Instellingen’ binnen het bedieningspaneel van je slimme stekker.
  4. Na Opnieuw opstarten: Zoek naar de optie “Na opnieuw opstarten: …” en klik hierop. Je krijgt nu drie keuzes:
    • Behoud uit-stand: De slimme stekker blijft uit na stroomherstel. Dit is de standaardinstelling.
    • Behoud aan-stand: De slimme stekker gaat automatisch aan na stroomherstel.
    • Herstel laatste status: De slimme stekker keert terug naar de laatste status (aan of uit) voor de stroomstoring.
  5. Maak je keuze: Selecteer de optie die het beste past bij jouw wensen en behoeften. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

Voorbeeld:

Stel je voor, je hebt een aquarium met een filter dat op je Agunto slimme stekker is aangesloten. Het is cruciaal dat het filter continu draait om een gezonde omgeving voor je vissen te behouden. Door de instelling “Herstel laatste status” te kiezen, zorg je ervoor dat, zelfs na een stroomstoring, het filter weer automatisch start zodra de stroom terugkeert. Zo blijft het water in je aquarium schoon en gezond, zonder dat je handmatig het filter opnieuw hoeft te starten.

Met deze instellingen biedt Agunto je niet alleen comfort en gemak, maar ook de zekerheid dat je apparaten precies werken zoals jij dat wilt, zelfs na een onvoorziene stroomstoring.

De waardering van agunto.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 507 reviews.