Hoe koppel ik de slimme camera met Google Assistant?

Het koppelen van je Agunto AGU-OC1 beveiligingscamera aan Google Assistant zorgt ervoor dat je jouw apparaten met je stem kunt bedienen. Hieronder vind je een eenvoudige gids over hoe je dit doet:

Voorbereiding:

1. Zorg ervoor dat je de Agunto app al op je smartphone hebt geïnstalleerd en dat je slimme camera correct is ingesteld binnen deze app.
  2. Download de Google Home app als je die nog niet hebt.

Agunto app instellingen:

1. Open de Agunto app op je smartphone.
  2. Ga naar het profiel-icoon rechtsonder in de app.
  3. Zoek naar ‘Spraakdiensten van derden’ en selecteer Google Assistant.
  4. Klik op ‘Koppel met Google Assistant’.

Google account koppelen:

1. Je wordt doorgestuurd naar een Google-pagina waar je wordt gevraagd je account te koppelen. Klik op ‘Doorgaan’.
  2. Bevestig de gevraagde rechten door op ‘Bevestigen’ te klikken.

Apparaten selecteren:

1. Als je nog geen apparaten hebt gekoppeld, krijg je een melding. Als je al apparaten hebt gekoppeld, worden deze getoond.
  2. Selecteer de apparaten die je wilt toevoegen aan Google Home en klik op ‘Toevoegen aan een ruimte’.

Ruimte kiezen:

1. Kies een ruimte (bijv. voortuin of achtertuin) waar je beveiligingscamera zich bevindt en druk op ‘Volgende’.

Installatie afronden:

1. Na het toevoegen van je slimme camera aan een ruimte, druk je op ‘Klaar’ om de installatie te voltooien.

Wat je nu kunt doen:

• Via de Google Home app: Je kunt je slimme camera nu bekijken vanuit de Google Home app.
  • Met stemcommando’s: Als je een Google Nest Hub hebt, kun je vragen om de beelden van de camera te weergeven op het scherm van de Google Nest Hub. Stel dat je een Google Home hebt en een Chromecast aangesloten op je tv, dan kun je vragen om de beelden te streamen naar de Chromecast.

Voorbeeld:

• “Hey Google, laat de voortuin camera zien op de Nest Hub.”
  • “Hey Google, stream de achtertuin camera naar de tv.”

Door deze stappen te volgen, kun je moeiteloos je Agunto slimme camera (en andere compatibele apparaten) met Google Assistant gebruiken. Dit biedt een gemakkelijke en handige manier om je smart home te bedienen.