aguntozwart (1)
Google Nest Hub
Deel het

Hoe maak je je huis slimmer met een Google Nest Hub?

Een slim huis creëren is tegenwoordig gemakkelijker dan ooit, dankzij de opkomst van smart home technologie. Een van de meest innovatieve apparaten die je kunt toevoegen aan je slimme huis is de Google Nest Hub. In dit artikel zullen we de voordelen van de Google Nest Hub bespreken en hoe je het kunt gebruiken om je huis extra slim te maken. We zullen ook enkele voorbeelden geven van hoe je de Google Nest Hub kunt combineren met andere slimme apparaten, zoals beveiligingscamera’s en slimme stekkers.

De Google Nest Hub: Een slim display voor je huis

De Google Nest Hub is een slim display met een ingebouwde spraakassistent. Het apparaat is uitgerust met een scherm waarmee je eenvoudig informatie kunt bekijken en bedienen met je stem. Of het nu gaat om het regelen van je slimme apparaten, het bekijken van recepten of het tonen van foto’s, de Google Nest Hub biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring.

De voordelen van de Google Nest Hub

Met de Google Nest Hub kun je genieten van een breed scala aan voordelen voor je slimme huis. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Slimme intercom: Met de Nest Hub kun je communiceren met bezoekers aan de deur via een slimme deurbel, zoals de Google Nest Doorbell. Je kunt zien wie er voor de deur staat en zelfs met ze praten, allemaal via het scherm van de Hub.

 2. Babyfoon: De Hub kan ook dienen als een handige babyfoon. Door een Agunto AGU-IC1 binnencamera in de babykamer te plaatsen, kun je niet alleen het geluid beluisteren, maar ook het beeld bekijken op de Hub. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden, zelfs als je niet in de buurt bent.

 3. Smart home hub: De Hub fungeert ook als een centrale hub voor al je slimme apparaten. Je kunt eenvoudig al je apparaten koppelen aan je Google-account en ze bedienen via de Hub. Met spraakopdrachten kun je bijvoorbeeld de lichten dimmen, de thermostaat aanpassen of de beveiligingscamera’s controleren.

 4. Digitale fotolijst: De Google Nest Hub kan ook dienen als een prachtige digitale fotolijst. Je kunt je favoriete foto’s weergeven en zelfs albums maken via de Google Foto’s-app. De Hub past de getoonde afbeeldingen aan op basis van de omgeving en dimt het scherm automatisch in de avonduren.

 5. Smart speaker: De Hub beschikt over een hoogwaardige speaker, waardoor het ook dienst doet als een krachtige smart speaker. Je kunt je favoriete muziek afspelen, radiostations beluisteren en zelfs meerdere speakers koppelen voor een meeslepende geluidservaring.

 6. Gezamenlijke agenda: Met de Hub kun je een gezamenlijke agenda maken voor je hele gezin. Je kunt gemakkelijk afspraken toevoegen en inzicht krijgen in de planning van iedereen. Dit is vooral handig voor het plannen van gezinsactiviteiten en het bijhouden van belangrijke gebeurtenissen.

 7. Keukenassistent: De Hub is een perfecte assistent in de keuken. Je kunt recepten opvragen, kooktijden controleren, voedingswaarden opzoeken en zelfs video’s bekijken met kookinstructies. Het apparaat helpt je bij elke stap van het kookproces, waardoor het gemakkelijker wordt om heerlijke maaltijden te bereiden.

 8. Timerfunctie: De Nest Hub kan ook dienen als een handige timer tijdens het koken. Je kunt eenvoudig timers instellen en visueel in de gaten houden hoeveel tijd er nog over is. Dit zorgt ervoor dat je gerechten perfect kunt timen zonder dat je een aparte timer nodig hebt.

 9. Informatie opvragen: Met de Hub kun je alles vragen wat je wilt weten. Of het nu gaat om het weer, het laatste nieuws, verkeersinformatie of het vertalen van woorden, de Hub heeft altijd een antwoord. Je kunt zelfs specifieke vragen stellen over bepaalde onderwerpen en de Hub zal je voorzien van nauwkeurige informatie.

 10. Gratis bellen: Met de Hub kun je ook gratis bellen via de Google Meet App. Je kunt contact opnemen met andere gebruikers van de app via hun mobiele nummer, zonder extra kosten. Dit is een handige functie om in contact te blijven met vrienden en familie, vooral als je geen telefoon bij de hand hebt.

 11. Films afspelen: Hoewel de Hub een klein scherm heeft, kun je er nog steeds films en video’s op afspelen. Dankzij de Google Cast-integratie kun je eenvoudig content streamen naar de Hub. Je kunt bijvoorbeeld films en video’s bekijken via streamingdiensten zoals Plex.

 12. Wekkerfunctie: Tot slot kan de Hub dienen als een handige wekker. Je kunt een wekker instellen die je in de ochtend wakker maakt en zelfs de slimme verlichting koppelen aan de Hub voor een zachte zonsopgangswekker. Zo wordt je elke dag op een prettige manier gewekt.

De Google Nest Hub combineren met andere slimme apparaten

Een van de grootste voordelen van de Google Nest Hub is dat het kan worden gecombineerd met andere slimme apparaten om je huis nog slimmer te maken. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe je de Hub kunt combineren met andere apparaten:

 • Beveiligingscamera: Door de Google Nest Hub te koppelen met een slimme beveiligingscamera, zoals de Agunto AGU-OC1, kun je eenvoudig beelden bekijken van bijvoorbeeld je tuin. Dit zorgt voor extra gemoedsrust en beveiliging in en om je huis.

 • Slimme stekker: Met een slimme stekker, zoals de Agunto AGU-SP1, kun je apparaten op afstand bedienen via de Google Nest Hub. Je kunt bijvoorbeeld je lampen aan- en uitzetten of je koffiezetapparaat bedienen met spraakopdrachten. Dit zorgt voor extra gemak en comfort in je huis.

Agunto slimme stekker bedienen met Google Nest Hub

Door de Google Nest Hub te combineren met andere slimme apparaten, kun je profiteren van een naadloze integratie en een geavanceerde controle over je huis. Of het nu gaat om beveiliging, verlichting, verwarming of entertainment, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Conclusie

De Google Nest Hub is een geweldige toevoeging aan je slimme huis. Met zijn slimme functies, gebruiksvriendelijke interface en naadloze integratie met andere slimme apparaten, maakt de Hub je leven gemakkelijker en je huis slimmer. Of je nu op zoek bent naar een slimme intercom, een babyfoon, een smart home hub of gewoon een handige assistent in de keuken, de Google Nest Hub heeft het allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om update-informatie, nieuws, inzichten of promoties te ontvangen.

Gerelateerd artikel

De waardering van agunto.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.